dimecres, 20 de juliol de 2011

INC´MON


Divendres 22 tornà el festival de música independent d'Inca.

A la seua 4ª edició proposen un cartell que barreja el passat i el present dels grups independents apareguts a l'illa de Mallorca. Per un costat tenim la tornada al escenaris sis anys després de dir adeu dels Sexy Sadie i per altre a una de les noves sensacions del pop-rock independent, The Last Dandies. Els primers, apareguts al 1992, conten amb una extensa i respectada carrera plena de bones cançons, ja clàsiques, que tornen a repassar. Els segons amb només un senzill al mercat ja han estat als concerts de radio 3 on van apareixer a uns del programes de la casa "Capitan Demo" com a una dels millors grups maqueters del 2010.


El festival d'Inca està llaurant-se una bona reputació any darrere any incorporant als seus cartells grans bandes estatals com Sidonie la passada edició o El Columpio Asesino el 2009. Però també combinant amb artistes internacionals com The Go Team el 2009, any en que vaig descobrir el festival just quan acabava d'arribar a l'illa.
Esperem que Sexy Sadie torne amb moltes ganes com també esperem que The Last Dandies demostre tot el que ja està dient-se d'ells. Serà interesant vorer com es defensen dalt l'escenari amb temes com Ha ha ha apareguda al Top Mensual de Dj Amable que diu d'ells "una de les maquetes més sorprenents i prometedores dels últims anys, el seu directe, ho corrobora"