divendres, 24 d’agost de 2012

Nota de premsa del Festivalet Independent de Gata de Gorgos 2012    
 NOTA DE PREMSAPresentem el 6é Festivalet Independent de Gata FIGA 2012

Gata de Gorgos, Alacant, 23 d’agost 2012. El proper dissabte 1 de setembre, a partir de les 20.30h, és celebrarà el 6é Festival de música independent al Grup Escolar de la localitat de Gata de Gorgos.

El festival FIGA 2012 està organitzat per l’associació musical GataFanClub i enguany arriba amb força per tal de presentar-nos alguns dels millors grups del panorama musical independent, per a que ballem fins a ben entrada la matinada.

Enguany, per primera vegada, tindrem dos escenaris, que seran testimoni del festival més ambiciós que ha fet l’associació fins ara.

Delossantos: Es tracta d’un grup de la propera localitat de Pedreguer, que calfarà els motors amb les cançons del seu primer àlbum “Tripolar” editat per Flor i nata Records. http://delossantos.bandcamp.com/http://delossantos.bandcamp.com/


Litoral: Banda de música en català y francès, formada por 6 músics amb una dilatada carrera: Pau Roca (La habitación roja), Edu Baos (Tachenko), Manu Moreno (Autum Comets), Guillaine Goose, Pablo Magariños (Abraham Boba) e Iván Cuevas.
Després de la publicació del seu LP “Incidents melòdics del món irracional” y l'èxit del primer EP “#1”, passaran per l'escenari GataFanClub per a delicia de majors I menuts.
http://litoral.bandcamp.com/http://litoral.bandcamp.com/


Tremp: Altre grup de la Marina, aquesta vegada, de la propia casa. Aquest grup no te cap disc editat, la qual cosa no fa que tinga pocs seguidors; amb lletres en valencià, beuen de les fonts del grunge, l’indie i el rock alternatiu.


Cut Your Hair: Encara agafant forces després del seu pas per L’Arenal Sound, aquest grup que edita amb Mushrom Pillow, arriba a Gata amb l’energia suficient per fer ballar a tota la comarca amb la seua refrescant aposta musical.
http://cutyourhair.bandcamp.com/http://cutyourhair.bandcamp.com/


Chinese Christmas Cards: Després d'arrasar a L’Arenal Sound i també de la mà de Mushrom Pillow, aquesta banda presentarà la seua festiva i adictiva música per a que tot el món es pose a ballar.
http://www.myspace.com/chinesechristmascardshttp://www.myspace.com/chinesechristmascards


Ornamento y delito: Barreja de Bascos i Madrilenys, rock eficaç i rontund amb lletres irreverents, amb ells, l’indiferència no és una opció. http://ornamentoydelito.bandcamp.com/http://ornamentoydelito.bandcamp.com/


GataFanClub es va crear a l’any 2006, un any després varen començar amb el seu festival FIGA I no han deixat de fer-ho tot i la crisi. Tots els concerts son gratuits I estan financiats per socis i patrocinadors. Top Models (Brighton 64) varen ser els encarregats de donar el tret de sortida al primer FIGA i, des de llavors, no han deixat ni un any sense celebrar els seus concerts, sempre en dates diferents, pero amb la mateixa il·lusió del primer día. Altres grups que han passat per els seus escenaris han segut: Grises, Mox Nox, Mujeres, Jonston o The Last 3 Lines.

gatafanclub@gmail.com           
 
   www.facebook.com/pages/GataFanClub/44431917826

 @gatafanclub
                                                 
*** Adjuntem Cartell del festival