diumenge, 19 de desembre del 2010

Love of Lesbian








31 de Març de l'any 2000, The Cure arribaven amb la gira Dream Tour al Velòdrom Lluis Puig de Valencia. Per a mi sería la primera vegada que els voría. Per a l'ocasió ens vam ajuntar bona colla de gent que estavem estudiant i vivint a Valencia i d'altres que venien a postes del poble per a vorer al concert.

Al arribar al concert els teloners ja estaven tocant, ningú els coneixia i pocs dels assistents els vam fer cas ja que a lo que anavem era a vore a Robert Smith i la seua tropa.


Aquell grup resultàren ser una banda catalana escollida com a millor grup de Barcelona de l'any 99 pels oients de Radio 4, havien tocat al "Doctor Music 98", "BAM 98", i format part del "Villa de Bilbao 98" on el seu directe era programat insistentment al mític programa de TV3 Sputnik.
El mes de Juny de 1999 havia aparegut al seu primer disc que va arribar al lloc nº8 de la llista independent del programa "Fluido Rosa" de Radio 3 on una d'aquelles cançons era la sintonia del programa.


10 de decembre de 2010, Love of Lesbian aterren a Mallorca repetint el concert de mesos abans amb la gira del seu nou disc "1999". Degut a la demanda d'entrades i a la golafreria de l'organització per vendrer més es traslladà el concert a la sala Abraxas, una sala "de gente con posibles" com el mateix Santi Balmes diria, i es que la sala no estava preparada per a la projecció audiovisual que acompanya la gira. Arribats al concert ens trobem una sala a rebentar de fans amb camisetes de John Boy dispostes a cantar totes i cadascuna de les cançons del grup.


The Algunas Plantas Experience

Love of Lesbian | Myspace Music Videos

Love of Lesbian repasen amb aquest disc i amb aquesta gira els 10 de carrera que porten al món de la música. Des que començaren cantant en anglés, amb discs com l'excel.lent i quasi oblidat "Is it Fiction" fins a l'últim "1999", continuen aportant al món de la música un excel.lent, fresc i efectista pop cantat en castellà.
Sempre amb ganes de passar-ho bé i fer que la gent ho passe bé als seus concerts, ja siga disfressant-se dels mateixos The Cure ,com es veia al primer video de l'article, o reunint als seus seguidors i les seues pròpies guitarres per a formar part d'una gravació inèdita on 1999 fans acompanyarien a la banda en un concert multitudinari.


Com el bon vi els Love of Lesbian milloren amb els anys i ja han aconseguit algo que pocs grups nascuts del món independent han fet, arribar al gran públic sense vendre-se al circ de l'indústria discogràfica descaradament.

V.